For kun kr. 995,- pr. måned
Alle fra 14 år kan være med, uanset køn og ambitioner.

Når man vælger ”Bliv-Pilot”-tilbuddet, betyder det, at man kan benytte klubbens faciliteter og udstyr på lige fod med andre medlemmer.

Kontingent er kr. 995,-  pr måned.

Tilbuddet er gældende indtil S-certifikat dog maksimalt 24 måneder. Herefter overgår man til normalt medlemskab.

Bliv-Pilot-tilbuddet omfatter:

 • Fri flyvning og fri starter i forbindelse med uddannelsesflyvning (på svævefly).
 • 90 minutter skoling på Dimona
 • Fri simulatortid
 • Fuldt medlemskab af SFK herunder stemmeret til generalforsamlingen.
 • Ret til at benytte klubhus, campingfaciliteter m.m.
 • Ret til at deltage i alle klubbens aktiviteter og sociale arrangementer
 • Medlemskab af Dansk Svæveflyver Union (DSVU)
 • Medlemskab af KDA (Kongelig Dansk Aeroklub). Efter 3 måneders medlemskab af SFK modtager man de nordiske svæveflyveunioner’s tidsskrift “NORDIC GLIDING”, der udkommer hver anden måned .

Yderligere information:

· SFK tager forbehold for aflyst undervisning/flyvning med instruktør pga. sygdom eller arbejde.
· SFK kan ikke garantere at du kommer til at flyve solo, men vi vil naturligvis gøre alt for at du kan få din drøm opfyldt
· SFK kan ikke refundere beløb du har indbetalt i forbindelse med denne aftale.

Bliv-Pilot-tilbuddet omfatter IKKE:

 • Udgifter forbundet med udstedelse af medical (lægeattest).
 • Materialer til teoriundervisning og gebyr til Statens Luftfartsvæsen for teoriprøve.
 • Gebyr til Statens Luftfartsvæsen til udstedelse af S-certifikat.

Der er arrangeret undervisning med instruktører på alle lørdage samt helligdage i hele flyvesæsonen. I en uge af sommerferien er der sommerlejr hvor der er flyvning hver dag, hvis vejret tillader det. I det meste af sæsonen (når det er lyst om aftenen) er der flyvning hver onsdag fra kl. 16. Ellers kan der spontant, på kort tid, arrangeres ekstraordinær skoling i hverdagene og eller weekenderne. Hvor der er vilje er der vej!

Har du travlt, vil du måske hellere gennemføre uddannelsen til S-pilot på vores motorsvævefly!

Når du har fået dit certifikat overgår du til normalt medlemskab. Det er imidlertid ikke så simpelt at opgøre hvad det så vil komme til at koste, for de totale udgifter er sammensat af flere omkostninger. Disse består bl.a. af klubkontingent, leje af fly og startgebyr. Summen af disse afhænger så naturligvis af, hvor aktiv man er. Man må nok regne med, at den årlige udgift løber op i mindst 10.000 kroner. Er man meget ivrig og entusiastisk og flyver hver weekend og når der ellers er mulighed for det (det er der rent faktisk mange, der gør), – og køber man sig yderligere ret til at flyve alle klubbens fly, kan det godt løbe op i 12.000 – 15.000 kroner pr. år. Se Prislisten for yderligere oplysninger.

Det er klubbens politik, at piloter og fly skal flyve så meget som muligt. Det fremmer glæden ved sporten – og sikkerheden! Derfor betaler vi næsten udelukkende kontingent samt rådighed over flyene, og ikke flyvetid.

Kontakt klubbens PR-ansvarlige Johan van Buren på 60 24 97 80 eller email: jvb@flyvning.com, hvis du er interesseret i at høre mere, eller har spørgsmål.