Drømmer du også om at blive pilot? Kunne du tænke dig en smagsprøve på svæveflyvning?

Så er “Pilotelev for en dag” tilbuddet måske noget for dig!

Du starter en lørdag eller søndag (kl. 10:00) med at deltage i dagens briefing. Det er her dagens instruktør fortæller hvad der skal ske, hvordan vejret ser ud, bestemmer hvilke piloter der skal flyve hvad, og hvordan dagen skal tilrettelægges generelt.

Herefter vil du hjælpe med at klargøre vores 2-sædet skolefly, som du, i følgeskab med instruktøren, vil trække til det på dagens briefing besluttede startsted, og klargøre til den første flyvning.

Du vil få 1 flyvning med en instruktører eller erfaren s-pilot, som inden din flyvning vil briefe om hvad der vil foregå mellem start og landing. Når du har fået din flyvning, vil du modtage lidt teoretisk baggrund for hvad I har oplevet.

Vi tilstræber os at du er færdig med arrangementet ca. kl. 13, men du er selvfølgelig velkommen til at blive på pladsen, hvor der altid er masser af aktivitet til sidst på dagen.

Pris for arrangementet inkl. 1 flyvning er 300kr, der afregnes kontant eller via mobilepay på dagen. (Yderligere flyvninger kan tilkøbes på dagen)

Tilmelding skal ske til klubbens PR-ansvarlige, Johan van Buren, på tlf: mail: jvb@flyvning.com

Tilmelding skal ske 3-4 dage før, af hensyn til vejret.